mandag 11. april 2016

Favoritt youtubere

Oi, her har tiden gått unna! Så da får jeg bare kaste meg uti det igjen og begynne med mine youtube favoritter!
Jeg sitter ofte og ser på en video eller to (eller hundre) hver dag så jeg fikk litt problemer med å velge ut mine favoritter! 

Dette er de jeg ser på mest fra:
My favorite youtube channels:

* Shaaanxo - New Zealand basert beautyblogger som har alt fra hauls, produkt vurderinger, first impressions, klesdagbøker og sminkevideoer! Hun har også to nydelige hunder!

* Nikkietutorials - Søteste Nikkie, hun er bare queen! Hun er så søt og har de beste sminke videoene med god humor. Hun har også en nydelig boffs!

* Pixiwoo - En av de første kanalene jeg begynte følge! Disse to damene har jeg lært sinnsykt mye av! Masse fine sminkevideoer!

* Tati - Amazing hauls med alt fra det billigste av det billige og det dyreste som finnes! Utrolig inspirerende dame! Masse fine sminkevideoer her og first impressions! Pluss en nydelig hund til! (ser du flere tema som går igjen? hehe)

* Tarababyz - Har de beste hauls og Collection videoer

* Emilynoel83 - Denne dama er noe for alle, hun tar mye rimelig sminke og viser deg åssen du kan bruke det på mer enn en måte! 

* Biohazardousbeauty - Noe for den mer alternative der ute, elsker at hun bruker masse farge med og masse svart! Og så har hun sinnsykt lange vipper! 

* Jeffreestar - Transgender med skills innen makeup! Liker du drag/glamour så har han det meste!

* Lisa Eldridge - Produkt developer for Lancome, og en av de mest berømte makeupartister jeg følger på youtube. Hun sminker stjernene og jeg kan sitte å høre på stemmen hennes i timesvis, den er som fra oven!

* Cutepolish - Negledesign for alle! Vet ikke annet å si enn at hu gjør det steg for steg! Lettere blir det ikke.

* Sharon Farrell - Veldig jordnær dame med de søteste fregner og rødt hår. Fine sminke videoer og produkt vurderinger samt hauls.

* Letzmakeup - Har gjerne en samlig av alt hun har kjøpt og fått i slutten av mnd, samt sminke videoer og litt tykt og tynt om det å være freelance makeup artist og first impressions.

* Vintageortacky - Også en av de første kanalene jeg begynte følge. Dette er en dame med bein i nesa! Hun er en stor inspirasjon for meg (siden vi begge er av den frodige sort). Hun hjelper meg veldig i å finne fine klær! Hun har klesdagbøker og noen av de beste sminke videoene jeg har sett. Samt hårtutourials.

* Xsparkage - Dette er den aller første kanalen jeg begynte følge! Hun er så søt og helt rå samtidig. Hun har fine hauls og geniale sminke videoer og first impressions.

* Wayne Goss - Mannen i mitt liv! Neida, såeh... Men sånn seriøst: denne mannen har en helt grotesk grov humor, unngå han som pesten om du ikke tåler sånt, jeg elsker det! Og for min del syns jeg han har sinnsykt mange gode råd og poeng i sine videoer! Han tar for seg hotte temaer og produkter på en litt annen måte enn de andre jeg liker, noe som gjør har mer til den jeg liker han for!Klikk på navnene for å mer info / click on the names for more info

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar